Kantoorschoonmaak

Schoonmaken is mensenwerk maar vooral vakwerk! In kantoren moeten verschillende oppervlakten worden schoongemaakt en in gangen en in trappenhuizen moeten verschillende soorten vloeren worden gereinigd. Vaak is er sprake van grote hoeveelheden papierafval dat moet worden afgevoerd. Op bureaus en ander meubilair moeten oppervlakken worden schoongemaakt en moet worden stof geveegd.

In de huidige economische verandering, veranderd de kantooromgeving ook, waarbij wij onze flexibiliteit en kwaliteit onze voornaamste speerpunten zijn om uw kantoorruimte en werkplek schoon te houden.

Wij werken met een vaste mensen en adviseren u graag bij de samenstelling van uw individuele oplossing voor uw object. Een schone werkplek verhoogt de productiviteit en creativiteit van uw medewerkers. Wij dragen er zorg voor, dat de werkplek nadat wij geweest zijn, weer helemaal schoon is. Daaronder verstaan wij ook het schoonmaken van telefoons, toetsenborden en de vieze vingers van het LCD scherm.Nagel Vastgoedonderhoud is niet alleen gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, maar ook het schoonmaken van scholen, winkelcentra, gemeentehuizen en ga zo maar door.

Wij spreken van tevoren met de opdrachtgever in welke tijd(en) van de dag en week de schoonmaak verricht kan worden.