Glasbewassing

Glasbewassing is meer dan alleen het wassen van het glas. Nagel Vastgoedonderhoud reinigt niet alleen het glas maar ook het omringend lijstwerk, randen en richels! Wij lappen ramen zowel binnen als buiten, wij reinigen veranda’s, dakkoepels en zijn verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Door de inzet van telescopische materialen komen wij op een veilige wijze bij moeilijk bereikbare hoog gelegen plaatsen.

Nagel Vastgoedonderhoud prefereert nog steeds de ouderwetse methode om de glasbewassing uit te voeren. Hierbij worden ook het kozijnwerk en vensterbanken mee gereinigd. In alle gevallen maken wij gebruik van het tucker-systeem (osmose). Hierbij maken wij gebruik van puur water dat door zeven filters gaat en waarbij zouten, chloor, mineralen en ijzer uit het kraanwater worden gefilterd. Het resultaat is hoog glanzend streepvrij en schoon glas.

Nagel Vastgoedonderhoud heeft altijd een oplossing op maat, voor particulier, bedrijvencomplexen, Vereniging van Eigenaren, Woningcorporaties en instellingen. Een goede uitstraling van uw pand is uw visitekaartje en u bent bij Nagel Vastgoedonderhoud aan het juiste adres.